ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙ ΤΡΙΚΑΛΙΩΤΗ!

Μέλι Τρικαλιώτη

Μέλι, Μελισσοκομικά Προϊόντα

Αρναία, Χαλκιδική

Το 1955 ο παππούς της οικογένειας, Τρικαλιώτης Βασίλειος, ξεκίνησε την επαγγελματική του ενασχόληση με τα μελίσσια αγοράζοντας τα πρώτα από αυτά, ευρέως γνωστά ως κοφίνια. Το πάθος του και η αγάπη του για την μελισσοκομία τον οδήγησε στην δημιουργία ενός από τα μεγαλύτερα μελισσοκομικά ‘κοπάδια’ στην Ελλάδα.  

Το 1963 το πάθος της μελισσοκομίας πέρασε από τον παππού στον πατέρα Τρικαλιώτη Γεώργιο. Το έτος αυτό αποτέλεσε και το σημείο εκκίνησης για την επαγγελματική δραστηριότητα στον τομέα της μελισσοκομίας. Οι πρώτες εξαγωγές μελιού και μελισσοκομικών προϊόντων πανελλαδικά ήταν γεγονός! Ο αμέτρητος και ακούραστος “στόλος” των μελισσιών και η μοναδική αυθεντική ποιότητα του μελιού οδήγησε τον Τρικαλιώτη Βασίλειο μαζί με τον πατέρα του να συνεχίσουν αυτή την παράδοση που παραμένει αναλλοίωτη στον χρόνο εδώ και περίπου 90 χρόνια.

λουπυ χάρτης Μέλι Τρικαλιώτη Αρναία Χαλκιδικής

Σήμερα, η δημιουργία ενός παρασκευαστηρίου που τηρεί τις εγχώριες προδιαγραφές στην Αρναία Χαλκιδικής παίρνει σάρκα και οστά. Στόχος μας είναι τα ορεινά προϊόντα που παράγουμε να διατηρούν αναλλοίωτη την ποιότητα τους στο χρόνο. Οι ποικιλίες μας μέλι ανθέων, μέλι ερείκης (ρείκι), μέλι παλιούρι, μέλι ακακίας και μέλι πεύκου και τα μελισσοκομικά προϊόντα που παράγουμε, όπως το βάμμα πρόπολης και η κεραλοιφή ξεχωρίζουν για την αυθεντικότητα των γεύσεων τους.

Τα προϊόντα μας

Καλάθι αγορών
0
    0
    Το Καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στην Αγορά