ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!

Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Ο αγοραστής έχει προθεσμία δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών για να υπαναχωρήσει από τη σύμβαση αγοράς (από απόσταση) που συνήψε με τον παραγωγό, μέσω της ΛΟΥΠΥ Ατομική Επιχείρηση, χωρίς να αναφέρει τους λόγους και χωρίς καμία επιβάρυνση εκτός από το άμεσο κόστος επιστροφής των αγαθών στην έδρα του παραγωγού (το οποίο βαρύνει τον ίδιο). Η προθεσμία ισχύει εάν ο αγοραστής επιστρέψει τα προϊόντα πριν από τη λήξη της προθεσμίας των 14 ημερών και εφόσον τα προϊόντα είναι στην ίδια κατάσταση που παρελήφθησαν, χωρίς να έχει ανοιχτεί η συσκευασία του εκάστοτε προϊόντος, καθώς και συνοδευόμενα από την Απόδειξη Λιανικής ή το Τιμολόγιο Πώλησης. Η επιστροφή των χρημάτων του καταναλωτή οφείλει να γίνεται σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος από τον παραγωγό και η πίστωση των χρημάτων πραγματοποιείται από τη ΛΟΥΠΥ Ατομική Επιχείρηση. 

Το δικαίωμα της παραπάνω υπαναχώρησης ισχύει υπό την επιφύλαξη των διατάξεων του Α.3 του Ν.2251/1994, ειδικά για την περίπτωση αγαθών τα οποία μπορεί να αλλοιωθούν ή λήγουν σύντομα ή είναι σφραγισμένα και δεν είναι κατάλληλα προς επιστροφή, κατά την οποία δεν ισχύει το σχετικό δικαίωμα υπαναχώρησης από την πώληση (A.3ιβ).

Για την αποφυγή ταλαιπωρίας του καταναλωτή, η ΛΟΥΠΥ Ατομική Επιχείρηση συνιστά κατά την παραλαβή της παραγγελίας ο καταναλωτής να προσέχει την κατάσταση των προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους, προκειμένου να διαπιστωθούν εκ των προτέρων τυχόν εμφανή ελαττώματα, ενώ ιδιαίτερα σε περίπτωση παραλαβής λανθασμένης/ελαττωματικής παραγγελίας ο καταναλωτής οφείλει να επικοινωνήσει απευθείας με τη ΛΟΥΠΥ Ατομική Επιχείρηση, μέσω της παρακάτω φόρμας επικοινωνίας, ώστε να διαπιστωθούν με τα κατάλληλα διαπιστευτήρια (φωτογραφίες), τα όποια ελαττώματα. Εφόσον διαπιστωθεί το λάθος – κατόπιν συνεννόησης της ΛΟΥΠΥ Ατομική Επιχείρηση με τον παραγωγό – η ΛΟΥΠΥ Ατομική Επιχείρηση αναλαμβάνει την επιστροφή όλου του ποσού ή την παροχή κουπονιού ίσης ή μικρότερης αξίας.

Στείλτε μας το αίτημα επιστροφής και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να εντοπίσουμε το πρόβλημα:
Καλάθι αγορών
0
    0
    Το Καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στην Αγορά