ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 29€ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ STARTBEE!

STartbee

Μέλι

Αττική

Το 2015 δημιουργήσαμε την οικογενειακή επιχείρηση STartBee, όπου παράγουμε και διαθέτουμε προϊόντα μέλισσας, όπως μέλι, γύρη, βασιλικό πολτό και πρόπολη. Η φιλοσοφία μας είναι αγάπη και φροντίδα προς την μέλισσα, σεβασμός και εκτίμηση προς το περιβάλλον και την φύση. Το 2019 ενταχθηκαμε στην βιολογική μελισσοκομία, όπου από το 2021, είμαστε πιστοποιημένοι βιολογικοί μελισσοκόμοι από το φορέα βιολογικών πιστοποιήσεων Biohellas.

Η μελισσοκομία που ασκούμε είναι νομαδική, δηλαδή μεταφέρουμε τα μελισσοσμήνη μας από τόπο σε τόπο για την παραγωγή διαφορετικών ποικιλιών μελιού και την καλύτερη δυνατή υγεία των μελισσιών μας. Οι κύριοι τόποι συγκομιδής που μεταφέρουμε τα μελίσσια μας για την παραγωγή μελιού, είναι διάφορα ορεινά σημεία ανά την Ελλάδα, όπως η Στερεά Ελλάδα, η Ευρυτανία, η Β. Εύβοια, τα Βαρδούσια Όρη, η Οίτη, η Φολόη, το Μαίναλο και το Άργος.

Με αγάπη και μεράκι να προσφέρουμε τα αγαθά της μέλισσας όπως ακριβώς τα παράγει από την φύση στην κυψέλη και εμείς στη συνέχεια χωρίς καμία παρέμβαση να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας προϊόντα μέλισσας, στο συνάνθρωπο μας.

Τα προϊόντα μας

Καλάθι αγορών
0
    0
    Το Καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στην Αγορά