ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ WELLNUTS!

Καρύδια Αμφίκλειας Παρνασσού

Καρύδια, Βούτυρο Καρυδιού

Αμφίκλεια Παρνασσού

Τα καρύδια “Wellnuts-Καρύδια Αμφίκλειας Παρνασσού-Γρίβα Βιργινία”, παράγονται στον πρότυπο καρυδεώνα μας, στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, σε υψόμετρο 300μ, στους βορειοανατολικούς πρόποδες του Παρνασσού. Από τις καρυδιές Chandler παράγουμε, εκτός από τα αποξηραμένα καρύδια με κέλυφος, καρυδόψιχα και βούτυρο καρυδιού.

Οι καλλιεργητικές φροντίδες των ξηρών καρπών γίνονται με σεβασμό στην φύση και τον άνθρωπο, με μεράκι και αφοσίωση. Εφαρμόζουμε ορθές γεωργικές πρακτικές, ακαλλιέργεια, μηχανική καταπολέμηση των ζιζανίων, εδαφολογικές και φυλλοδιαγνωστικές αναλύσεις. Έχουμε επενδύσει σε αυτοματοποιημένη υπόγεια στάγδην άρδευση και σε αγρομετεωρολογικό σταθμό με λογισμικό πρόβλεψης ασθενειών και εχθρών, εξασφαλίζοντας την βέλτιστη χρήση φυσικών πόρων και φυτοπροστατευτικών προϊόντων. Έτσι τα προϊόντα μας, αν και συμβατικά, έχουν μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα.

Μετά τη συγκομιδή, η οποία γίνεται με δόνηση των δέντρων, το καρύδι αποφλοιώνεται και πλένεται επιτόπου σε ειδικό μηχάνημα το οποίο διαθέτει ταινία χειροδιαλογής για τον πρώτο ποιοτικό έλεγχο. Αμέσως, αποξηραίνονται σε σύγχρονα inox ξηραντήρια σε χαμηλή θερμοκρασία με αέρα, έτσι ώστε να διατηρήσουν όλα τα θρεπτικά και γευσιγνωστικά χαρακτηριστικά τους αναλλοίωτα. Η τελική τους υγρασία ελέγχεται με ειδικό θερμοζυγό, ώστε να διασφαλιστεί η ιδανική υγρασία για την ασφαλή και μακροπρόθεσμη συντήρησή τους. Μετά την ξήρανση, ακολουθεί δεύτερη διαλογή ποιότητας καθώς και μεγέθους. 

Oι μετασυλλεκτικές διαδικασίες (ξήρανση, διαλογή μεγέθους και ποιότητας, συσκευασία και αποθήκευση) πραγματοποιούνται σε ιδιόκτητη μονάδα επεξεργασίας, μεταποίησης και τυποποίησης, τηρώντας τις προϋποθέσεις υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων. Οι ξηροί καρποί μας είναι πιστοποιημένοι για συμμόρφωση σε υπολειμματικότητα σε όλες τις χημικές ενώσεις φυτοφαρμάκων. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα είναι ελεγμένα μικροβιολογικά και για αφλατοξίνες και αποθηκευμένα σε σωστές συνθήκες ώστε να τα φτάνουν σε εσάς πάντα φρέσκα, υγιεινά και γευστικά.

Όλα αυτά και όχι μόνο, έχουν σαν αποτέλεσμα τα καρύδια μας να γίνονται ανάρπαστα και τους πελάτες μας φανατικούς!

Τα προϊόντα μας

Καλάθι αγορών
0
    0
    Το Καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στην Αγορά