ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!
post-jobs-exapostaseos-cover

Εξ αποστάσεως εργαζόμενοι

Εξ αποστάσεως εργαζόμενοι

Τα τελευταία χρόνια και συγκεκριμένα, από την απαρχή της πανδημίας του Covid-19 και έπειτα, παρατηρήθηκε μια βεβιασμένη, αλλά πλήρως αναμενόμενη, μεταστροφή πολλών επαγγελμάτων γραφείου, σε θέσεις εξ αποστάσεως εργασίας. Αυτό το φαινόμενο συναντάται, φυσικά, και εντός της Ελλάδας, με πολλές εταιρείες να δίνουν αυτή την ελεύθερη επιλογή στους υπαλλήλους τους, ή ακόμα συναντάμε και περιπτώσεις, όπου, Έλληνες επαγγελματίες εργάζονται για εταιρείες εξωτερικού με πιο ανταγωνιστικούς μισθούς.
Αυτό το φαινόμενο καλείται να εκμεταλλευτεί η ελληνική ορεινή ύπαιθρος, ελκύοντας εξ αποστάσεως εργαζόμενους, στο δρόμο της αποκέντρωσης και της βελτίωσης του βιοτικού επιπέδου.

Τα οφέλη του εργαζόμενου
Τα οφέλη ενός εξ αποστάσεως εργαζόμενου είναι η αυξημένη ποιότητα ζωής, τα χαμηλότερα κόστη διαβίωσης και η υψηλότερη παραγωγικότητα.

Τα οφέλη των ορεινών περιοχών
Οι ίδιες οι ορεινές περιοχές δύναται να επωφεληθούν, με την επανακατοίκηση ερημωμένων περιοχών (λόγω της αστυφιλίας) και κατ’επέκταση, την αναζωογόνηση των τοπικών οικονομιών και την αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσίων.

Τα οφέλη της κοινωνίας
Τα οφέλη της κοινωνίας συνοψίζονται στην περιφερειακή ανάπτυξη, την αποκέντρωση και την τεχνολογική και υποδομική αναβάθμιση πολλών “ξεχασμένων” περιοχών.

Καλάθι αγορών
0
    0
    Το Καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στην Αγορά