ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ - ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ ΜΕΧΡΙ 05/05
post-wildlife-chrysaetos

Χρυσαετός

Χρυσαετός
Aquila chrysaetos

Ο χρυσαετός, ένας απο τους μεγαλύτερους σε μέγεθος αετούς στον κόσμο, είναι ένα ευπροσάρμοστο είδος και γι’αυτό συναντάται σε πολλούς και ποικίλους βιοτόπους. Στα μέρη μας, τρέφεται πολύ συχνά με χελώνες, που τις ρίχνει από ψηλά στα βράχια για να σπάσει το καβούκι τους, χαρακτηριστικό των άγριων ενστίκτων του. Συναντάται σχεδόν σε όλη την ορεινή ηπειρωτική Ελλάδα, από μεσαία έως μεγάλα υψόμετρα.

Διάρκεια ζωής | <30 χρόνια
Άνοιγμα φτερών| 188-234 εκατοστά
Μήκος | 79-87 εκατοστά
Βάρος | 3.6-5.1 κιλά

Καλάθι αγορών
0
    0
    Το Καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στην Αγορά