ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 35€ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ MOUNTAIN PEOPLE!

Mountain People

Ενδημικά Βότανα, Προϊόντα Κυψέλης

Καρπενήσι
Είμαστε οι 🔺Mountain People = Άνθρωποι του βουνού, ορεσίβιοι, “λαός” του 
βουνού.

Μεγαλώσαμε και κατοικούμε στο Καρπενήσι Ευρυτανίας, περιτριγυρισμένοι από ψηλές κορυφές και καταπράσινα δάση. Δημιουργήσαμε αυτή την επωνυμία για τα προϊόντα μας, καθώς ο πολιτισμός του βουνού είναι η έκφρασή μας και τα προϊόντα του βουνού είναι μέρος της ταυτότητας μας.

Είμαστε Καλλιεργητές. 
Τα τελευταία τρία χρόνια καλλιεργούμε ενδημικά βότανα με έμφαση στο τσάι του βουνού (σιδερίτης) και τη ρίγανη σε κατακερματισμένη γη, στη Στερεά Ελλάδα, στους πρόποδες του όρους Βελουχίου, σε υψόμετρο 1200μ. Έχουμε επιλέξει να καλλιεργήσουμε τα βότανα μας στις ίδιες συνθήκες που φυσικά ευδοκιμούν και για αυτό υπερέχουν σε γεύση και άρωμα, ενώ βρισκόμαστε σε διαδικασία βιολογικής πιστοποίησης (bio) προκειμένου να επιστεγάσουμε την αυθεντικότητα τους. Τα προϊόντα μας διατίθενται μονοποικιλιακά αλλά και ως ευεργετικά μίγματα βοτάνων, για χονδρική και λιανική πώληση.

Είμαστε Μελισσοκόμοι.
Διατηρούμε κυψέλες μελισσοσμηνών όλο το θέρος στα βουνά και το χειμώνα στα χειμαδιά σε χαμηλότερα υψόμετρα. Συλλέγουμε τα προϊόντα μέλισσας όπως το κερί, τη γύρη και την πρόπολη, δίνοντας ωστόσο έμφαση στο μέλι ελάτης Ευρυτανίας και το μέλι δάσους Ευρυτανίας, δύο σκούρες ποικιλίες μελιού, με μεστή γεύση, υψηλής διατροφικής αξίας και χωρίς καμία θερμική επεξεργασία. Ακολουθούμε την εποχή και εμπιστευόμαστε τα χέρια μας.

Τα προϊόντα που καλλιεργούμε και παράγουμε, συγκομίζονται την κατάλληλη εποχή και στις κατάλληλες συνθήκες, οι οποίες εξασφαλίζουν βέλτιστη ποιότητα. Η συλλογή, επεξεργασία και συσκευασία γίνεται με το  χέρι και η αποξήρανση πραγματοποιείται με φυσικό τρόπο στις εγκαταστάσεις μας στο Καρπενήσι.

Με χαρά μοιραζόμαστε μαζί σας την ορεινή παραγωγή μας ως φυσικά, θρεπτικά, γευστικά και τοπικά προϊόντα της ορεινής Ευρυτανίας.

Τα προϊόντα μας

Καλάθι αγορών
0
    0
    Το Καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στην Αγορά