ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΙΤΗΟ HERBS!

Titho Herbs

Βότανα

Κάτω Τιθορέα, Φθιώτιδα

Η Titho Herbs είναι μια ατομική επιχείρηση καλλιέργειας και επεξεργασίας βοτάνων, η οποία δραστηριοποιείται από το 2012 σε μια ιδανική γεωγραφική τοποθεσία, ανάμεσα στον Παρνασσό και τον Καλλίδρομο, λόγω του μικροκλίματος της περιοχής.

Στα 10 στρέμματα, συνολικά, γης καλλιεργούμε με αγάπη και φροντίδα τα βότανά μας, ακολουθώντας τους νόμους που ορίζει φύση, χωρίς παρεμβατικές ενέργειες με βαριά μηχανήματα (τρακτέρ) και φυσικά χωρίς τη χρήση χημικών φυτοφαρμάκων και λιπασμάτων. Η μοναδική μας παρέμβαση έγκειται στην κοπή των ζιζανίων πριν τη συλλογή των βοτάνων. Με αυτή μας την προσέγγιση επιτρέπουμε στην πανίδα της φύσης (μέλισσες, πεταλούδες, πασχαλίτσες, κ.ά.) να «εκμεταλλευτεί» το νέκταρ των φυτών και κατόπιν προχωράμε στη συλλογή. 

Η αποξήρανση, που ακολουθεί, γίνεται σε κατάλληλα διαμορφωμένο περιβάλλον, στη συνέχεια πραγματοποιείται η διαλογή, έπειτα η επεξεργασία και στο τελικό στάδιο φτάνουμε στη συσκευασία. Για να διατηρηθούν τα δυνατά αρώματα των βοτάνων επιλέγουμε η επεξεργασία να γίνεται χειρωνακτικά. Μπορεί να είναι δύσκολη και χρονοβόρος διαδικασία, αλλά το αποτέλεσμα και η ποιότητα μας αποζημιώνουν.

Τα προϊόντα μας

Καλάθι αγορών
0
    0
    Το Καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στην Αγορά