ΔΙΑΛΕΞΕ ΠΑΚΕΤΑ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ!
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 39€ ΓΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΕΛΙ ΚΑΡΑΝΗ!

Μέλι Καράνη

Μέλι

Κερασοχώρι, Ευρυτανία

Πριν 23 χρόνια και με αρχικό στόχο την παραγωγή μελιού για την οικογένειά μας, αγοράζονται οι πρώτες κυψέλες και τοποθετούνται κοντά στο Κερασοχώρι και τη Χρύσω Ευρυτανίας, ιδιαίτερο τόπο καταγωγής μας. Έπειτα, η συνεχής ενασχόληση, η παραγωγή μελιού και προϊόντων που κέρδιζαν σιγά-σιγά την προτίμηση φίλων και γνωστών, μας οδήγησαν σε αύξηση του αριθμού των μελισσιών μας, ώστε να συλλέγουμε μεγαλύτερες ποσότητες μελιού πάντα με αγάπη και σεβασμό στη μέλισσα και στη φύση. Η αγάπη για την μέλισσα και το μέλι μεταφέρθηκε και στα παιδιά της οικογένειας, τη δεύτερη γενιά πλέον, η οποία συνεχίζοντας με μεράκι την μελισσοκομική ενασχόληση αποφάσισε να ‘’παντρέψει’’ την παράδοση με το σύγχρονο και να διαθέτει το μέλι, ιδίας παραγωγής σε ένα ευρύτερο κοινό. Η προσπάθεια αυτή ξεκίνησε, καθώς θέλαμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές ένα προϊόν που αγαπάμε και πιστεύουμε, από μια ιδιαίτερη περιοχή. 

H οικογένειά μας με την πολυετή εμπειρία και γνώση, έχει επιλέξει την Ευρυτανία ως περιοχή κύριας μελισσοκομικής δραστηριότητας για την παραγωγή των προϊόντων της και την συλλογή ντόπιων ποικιλιών μελιού, με βάση το ιδιαίτερο μέλι βελανιδιάς. Η Ευρυτανία πρόκειται, σύμφωνα με την UNESCO, για τον πιο καθαρό τόπο της πατρίδας μας και μια από τις πιο καθαρές περιοχές της Ευρώπης και βρίσκεται ανάμεσα στις 5 πιο καθαρές περιοχές του πλανήτη!

Αναλόγως των καιρικών συνθηκών, συλλέγουμε τα προϊόντα μας (διαφόρων ποικιλιών μέλια, γύρη, πρόπολη, κερί) από τα μελίσσια μας και με την λιγότερη δυνατή επεξεργασία τα προσφέρουμε στους καταναλωτές, αφού πρώτα έχουν διασφαλιστεί όλες οι προδιαγραφές ποιότητας που απαιτούνται(με την διασφάλιση του ISO 2200 και ΗΑCCP). Στόχος μας είναι κάθε φορά που κάποιος δοκιμάζει το μέλι μας να γεύεται γεύσεις ιδιαίτερες, γνήσιες και αγνές όπως ακριβώς χαρακτηρίζουμε και εμείς τον τόπο μας.

Greece map ελλαδα καρπενησι karpenisi

Η οικογένεια μας έπειτα από 23 χρόνια εμπειρίας και γνώσης έχει επιλέξει την Ευρυτανία ως περιοχή κύριας μελισσοκομικής δραστηριότητας για την παραγωγή των μελισσοκομικών προϊόντων της. 

Στοχεύοντας, στο καλύτερο ποιοτικό αποτέλεσμα αλλά και σε μελισσοκομικές πρακτικές εφαρμογές φιλικές στην μέλισσα, η οικογένεια μας, αν και παράγει και τυποποιεί μέλια από την Ευρυτανία, μεταφέρει τα μελίσσια της, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες, για να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ανάπτυξη των μελισσών μας με φυσικό τρόπο. Τα μελίσσια μας μεταφέρονται, τέλος Οκτώβρη σε πιο ζεστά και ήπια μέρη για να περάσουν τον χειμώνα και επιστρέφουν ξανά την Άνοιξη στα βουνά των Αγράφων για να αναπτυχθούν επωφελούμενα την πλούσια και ιδιαίτερη χλωρίδα του τόπου μας. Οι μέλισσες μας συλλέγοντας γύρη, πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και νέκταρ από διάφορα πρώιμα μαγιάτικα αγριολούλουδα, άνθη και ενδημικά φυτά της Ευρυτανίας αναπτύσσονται ώστε αναλόγως των καιρικών συνθηκών να ξεκινήσουν τέλη Μαΐου την συλλογή ιδιαίτερων ποικιλιών μελιού. 

Τα προϊόντα μας

Καλάθι αγορών
0
    0
    Το Καλάθι μου
    Το καλάθι σας είναι άδειοΕπιστροφή στην Αγορά